Event Locaties

Op zoek naar een locatie voor het organiseren van je evenement in Gent?

Ontdek onze unieke locaties!

Boek een rondleidingBoek je event

3 unieke locaties

Welkom bij Event-Locaties.be, dé plek voor het vinden van de perfecte locatie voor al jouw evenementen in Gent. Van bedrijfsevenementen tot privéfeesten en bruiloften, wij hebben drie unieke locaties die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Op onze website kun je eenvoudig online een afspraak boeken om de locaties te bezichtigen en direct een offerte aanvragen. Laat ons jouw droomevenement tot leven brengen op een van onze prachtige locaties in Gent.

Een totaalbeleving

Elke locatie heeft zijn eigen unieke charme en karakter, maar ze delen allemaal een gevoel van warmte en geschiedenis dat bijdraagt aan een onvergetelijke totaalbeleving voor de bezoekers.

Zorgeloos genieten

Bij het huren van een locatie heeft men de keuze om enkel de locatie te huren of om volledig ontzorgd te worden van A tot Z. Dit houdt in dat alle aspecten zoals catering, bar, personeel, licht en geluid, live bands, dj, fotograaf en inrichting voor de gelegenheid kunnen worden verzorgd. Hierdoor kan de organisator zich volledig focussen op het evenement zelf, terwijl alle randzaken professioneel worden geregeld.

 

Maak kennis met onze evementen locaties:

Cotton & Lin

Cotton & Lin, voorheen Zaal Lux, is gelegen aan de rand van het centrum van de stad, heeft ruime parkeermogelijkheden en beschikt over verschillende zalen.  De nieuwe inrichting in sfeer is warm, stijlvol chique, een ode aan zijn  allereerste functie als Linnenfabriek ademt  de interbellum sfeer.  Uw feest verzorgd van a tot z door DC catering.

50 tot 400 personen ⋅ Nabij Gent Dampoort ⋅ Privé parking ⋅ L-Acoustics geluidssysteem ⋅ Airco ⋅ Ventilatiesysteem

Velvet

Velvet is gelegen in het centrum van Gent aan het Zuid. Velvet biedt een beleving die alle zintuigen prikkelt en laat je genieten in een filmisch David Lynch-décor of een Jacques Tardi-strip. Velvet biedt een cocktailbar, receptieruimte, open keuken en achter de Velvet-gordijnen schuilt er een podium met vintage instrumenten zoals Hammond orgel en Ludwig drums. New York, Paris, Londen zijn allemaal niet veraf.

20 – 120 personen ⋅ Nabij Capitole Gent ⋅ Airco ⋅ Ventilatie ⋅ Open keuken ⋅ L-aucoustics geluidsysteem

Title

White Cat

Gelegen in het historisch centrum van de stad. Deze unieke en beschermde kelder is voorzien van alle faciliteiten. White Cat is gezellig en stijlvol ingericht met alle comfort.
Geef uw feest in de ooit legendarische club waar bekende bands hun roots liggen.

25 tot 150 personen ⋅ Patershol Gent ⋅ Qsc geluidssysteem ⋅ Airco ⋅ Ventilatie ⋅ Rokersruimte ⋅ Aquariumbar

Title

© 2024 Event-locaties.be | Algemene voorwaarden | privacy-& cookiebeleid

Designed with love by mark-up.agency