Sound

Fixed DJ installation

2 x Pioneer CDJ NEXUS 2000 + Mixer Pioneer 2000
2 x Technics Sl 1200
L-Acoustics Arcs Wide & SB18, 12XT, 8XT and 5XT  Soundsystem
Technics, Pioneer DJ setup
Concert PA System provided by CHAOS AV
L-Acoustics Arcs Wide & SB18 front set, 12XT monitor wedges
Midas M32 digital mixing desk
Absorption and  Diffusor panels LUX

Projectie

Zaal LUX is uitgerust met drie Full HD projectoren

Beelden worden geprojecteerd op de drie akoestische panelen (wit) die zijn bevestigd aan de muur recht tegenover de dj-booth.

Er is een vierde scherm beschikbaar aan de traphal. Hiervoor is echter enkel een mobiele projector beschikbaar die apart te huren is via onze partner Chaos AV (€100 exc. BTW – contactgegevens zie verder). Gebruik van een eigen projector voor dit vierde scherm is helaas moeilijk daar er o.a. rekening moet worden gehouden met een speciale projectiehoek.

 

Q
LUX verbindt zich er enkel toe dat de projectoren zijn ingeschakeld en klaar voor gebruik zijn bij aanvang van het evenement. De klant dient met andere woorden zelf een laptop te voorzien die correct is ingesteld (o.a. beeldschermresolutie 1920px x 1080px)en is uitgerust met HDMI aansluiting (kabel is aanwezig in dj-booth van LUX).

Indien er slechts 1 laptop wordt voorzien kan op de verschillende schermen slechts hetzelfde beeld worden geprojecteerd. Indien verschillende beelden per scherm zijn vereist dient de klant met andere woorden meerdere laptops te voorzien.

De foto en/of videobestanden moeten beantwoorden aan volgend formaat: 16/9 aspect ratio en Full HD resolutie (1920×1080). In het geval van Powerpoint is het aan te raden om reeds voor de opmaak van het bestand de pagina instelling aan te passen (16/9).

Er kan worden getest op de dag voorafgaand aan het evenement. Tijdens het evenement is de klant verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de projecties. Indien gewenst kan onze huistechnicus worden ingeschakeld: Chaos AV. Meer info en tarieven via info@chaosav.be of GSM: 0479 73 49 40

LUX beschikt over een groot -in balans- verluchtingssysteem. (Swegon)
Deze ververst 10 000 kubieke lucht per uur. De zaal wordt dus volledig voorzien van verse lucht elke 12 min.